Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tappe og Porsjoneringsutstyr

Automatisk tappesystem for øl og sprit

Vårt spesialfelt er leveranse, montering og service på automatiske tappesystemer for alkoholholdige drikkevarer til restauranter, barer og utesteder i Trøndelag. Utelivsbransjen stiller høye krav, og er avhengig av effektive og brukervennlige tappesystemer. Dette leverer vi, og er stolte av å kunne gjøre arbeidsforholdene lettere for ansatte i denne bransjen.

Kontroll og porsjoneringsutstyr for brennevin, øl og mineralvann

Serveringssteder opplever enorme mengder svinn av drikkevarer. Dette kan komme av overskjenking, klipping, gratisdrikker eller at drinker ikke slås inn i kassen. Etterspørselen etter et system som tar tak i denne problematikken har økt de siste årene. For å imøtekomme dette, leverer vi et kontrollsystem for bar og restaurant hvor du som eier eller drifter av utestedet, kan få totaloversikt over mengde drikkevarer solgt. Systemet vil hele tiden ha full kontroll på alle drikkevarer, noe som letter jobben i forbindelse med varetelling da det reduserer telletid og man slipper manuell behandling med printede lister. Tappesystemet vi bruker heter Cascade, og sørger for korrekt posjonert drikke til dine kunder. Dette sparer barbetjeningene for både tid og letter arbeidssituasjonen betraktelig. Alt i alt gir dette deg økt fortjeneste da svinn elimineres, redusert tid og penger brukt på varetelling, samt korrekt skjenking av drikkevarer til kunden.

For å få registrert salg av solgte varer, brukes kassasystemet Vectron. Dersom du allerede har et kassesystem du er fornøyd med, hjelper vi deg med å sørge for at kassasystemet ditt er kompatibelt med Cascade tappesystem.

Tappesystem for hjemmebryggere og mikrobryggeri

Hjemmebrygging og mikrobryggerier er et område i stor vekst, og det er gøy å kunne være en del av utviklingen. Som leverandør av tappesystem til mikrobryggerier og hjemmebryggere, møter vi ofte folk med stor lidenskap og som brenner for faget. Vi bistår deg med å leveranse og montering av systemer som gjør det mulig å tappe blant annet øl og cider fra fat. Vi tilbyr også regelmessig service og eventuelt reparasjon.

Service på tappemaskiner og tappesystemer

Oppstår det problemer med noen av produktene levert fra oss, eller har du annet utstyr som trenger en overhaling? Vi tilbyr god service på de aller fleste maskiner innen storkjøkken, restaurant, kantine, bar og utesteder. Vi kommer på kort varsel, uansett hvilken dag og hiver oss rundt for å sørge for at driften går som det skal.

Tappeutstyr i Trondheim og øvrige Trøndelag

Sørgård Teknisk Service AS holder til i Trondheim og leverer systemer for tapping av drikkevarer til hele Trøndelag. Med bakgrunn fra Ringnes og Dahls bryggeri siden 1998, har vi som bedrift en kompetanse og erfaring som er unik i området.

Kontakt oss dersom du ønsker å bestille tappesystem eller kontroll- og porsjoneringsutstyr for brennevin, øl og mineralvann.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn