Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner for bedrifter

Som leverandør av kaffemaskin til kontor og arbeidsplasser, sørger vi for levering, montering og service av maskinene. Vi har fast avtale med Selecta som tilbyr automatløsninger innen servering av mat og drikke. Dersom du ønsker kan vi også tilby fullserviceavtale hvor en fra Selecta kommer for å fylle på og rense maskinen.

Brukervennlige automatiske kaffemaskiner og pulvermaskiner

Maskinene er svært lette å bruke, med display og egen dipsenser for varmtvann. Her kan dine ansatte eller kunder nyte et bredt utvalg av varme drikker, inkludert cappuccino, kaffe latte, og mer. Vi leverer både pulvermaskiner som er svært effektive og hurtige. Disse gir god og velsmakende kaffe på kort tid, og sørger for kort kø rundt kaffemaskinene. Ønsker du heller kaffemaskiner med kvern hvor det brukes hele bønner, tilbyr vi dette også.

La marzocco barista - baristamaskiner for kaffebarer

Driver du en kafé eller restaurant, og ønsker å kunne tilby et bredt utvalg av god kaffe og espressoprodukter til de besøkende? Da bør du investere i vår gourmetmaskin, La marzocco barista. Den har kontrollert motorhastigheten for variabelt trykk og er ETL- og NSF-godkjent. En espressomaskin for profesjonelle og konkurrerende baristaer.

Thermoplan til salgs

Noen sier kaffe er kaffe, men det er vi sterkt uenige i. Kaffeautomat-maskiner fra Thermoplan er selve indrefileten av kaffemaskiner du får kjøpt på markedet, og er det nærmeste du kommer en baristamaskin. Dette er en maskin som benytter fersk melk dersom du skal ha macchiato eller andre kaffeprodukter med melk, og cappucinoskummet blir perfekt. Kvernen i disse maskinene har blader som er på nivå med de mest eksklusive som brukes i kaffebarer, og vi er stolte av å kunne tilby disse maskinene.

Service for kaffemaskiner og baristamaskiner

Med eget verksted og delelager for de mest viktig komponenter, tilbyr vi service og reparasjoner av kaffemaskiner, baristamaskiner og annet utstyr til storkjøkken. Vi kommer på kort varsel og hiver oss rundt for å hjelpe deg slik at forretningene dine er operative igjen.

Kontakt oss gjerne for prisinformasjon eller dersom du er klar for å bestille kaffemaskiner av høy kvalitet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn